Оголошуємо про початок амбасадорської програми!

prrrr
2 min readFeb 13, 2022

--

Firefly із задоволенням повідомляє про запуск програми амбасадорів. Амбасадори стануть рушійною силою у розвитку платформи, представляючи проект у своїх місцевих або онлайн-спільнотах, допомагаючи у тестуванні, створюючи навчальні посібники та багато іншого. Незважаючи на належність до певних категорій, чи то трейдери, розробники чи нетехнічні користувачі, наша зростаюча група амбасадорів керується однаковою амбіцією щодо активного сприяння успіху Firefly. Перш за все, нас об’єднує мета побудувати дружню спільноту, де кожен може рости та навчатися.

Хто може приєднатися до амбасадорської програми Firefly?

Програма призначена для всіх, хто зацікавлений у розвитку Firefly. Наші амбасадори — це люди, які цікавляться сферою DeFi та блокчейн інноваціями, прагнуть поділитися своїми знаннями та досвідом з іншими. Зазвичай вони спеціалізуються в одній із таких галузей: соціальні медіа, створення контенту, графічний дизайн, переклад, і, розробка програмного забезпечення.

  • Технічні амбасадори роблять внесок у ресурси для розробників, технічну документацію та розробляють свої програми.
  • Креативні амбасадори створюють і перекладають контент, письмовий та графічний, щоб відобразити бачення і продукт Firefly.
  • Амбасадори спільноти сприяють підвищенню обізнаності, проводять місцеві зустрічі, навчають інших та розвивають спільноту.

Амбасадори спільноти сприяють підвищенню обізнаності, проводять місцеві зустрічі, навчають інших та розвивають спільноту.

У ролі амбасадора, з самого початку, ви матимете шанс написати наступну главу DeFi, зробивши свій внесок в успіх Firefly. Амбасадори Firefly є серцем спільноти і разом з командою втілюють в життя бачення Firefly. Вони допомагають керувати розвитком спільноти, використовують соціальні мережі для поширення обізнаності, створюють графічні елементи та допомагають навчати інших.

Будучи амбасадором, ви матимете деякі переваги:

  • доступ до приватної спільноти амбасадорів
  • запрошення на зустрічі з командою та іншими амбасадорами
  • прямий зв’язок з командою Firefly та партнерами з екосистеми
  • залучення до організації напрямку розвитку проекту
  • спілкування з однодумцями
  • можливості очолити місцеві спільноти
  • ексклюзивний доступ до подій, продуктів, винагород, програм раннього доступу та багато іншого

Заповніть форму заявки, щоб стати амбасадором Firefly, якщо ви готові розпочати подорож. Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!

Дисклеймер: Продукти, доступні на Firefly, недоступні для використання громадянами США або жителями будь-якої країни чи юрисдикції, на яку поширюються санкції США.

  • Firefly

Джерело: https://firefly.exchange/blog/introducing-the-firefly-ambassador-program

Переклав: petrprymov#4435

--

--